03-07-2022

Van Oord Nautilus Bedrijvenregatta

Op zaterdag 2 juli vond de 41e Van Oord Nautilus bedrijvenregatta plaats. Het was traditiegetrouw een zonovergoten, sportieve en gezellige dag. We kijken nu al uit naar editie 42 in 2023. Wil je nog even nagenieten? De foto’s vind je hier:

Foto’s van de ochtend van Annefiek Kouwenhoven
Foto’s van Mieke Timmermans
Foto’s van de ochtend van Sabine Wigmans
Foto’s van de lunch van Sabine Wigmans
Foto’s van de middag van Sabine Wigmans
Foto’s van de prijsuitreiking van Sabine Wigmans

Hou de website in de gaten, want er komen de komende dagen meer foto’s bij. Heb je zelf foto’s gemaakt die je wil delen? Mail deze dan naar de webmaster.

30-04-2022

Terugblik van het bestuur op de ALV van 11 april jl.

Op de pagina van het bestuur kun je een kort verslag van de ALV lezen. Ook staat hier de link naar de presentatie die Marina gegeven heeft over de ontwikkelingen van de OP.

27-04-2022

Jeugdactiviteiten

De jeugd is de afgelopen maanden op veel verschillende fronten actief geweest. Meer informatie vind je hier.

27-04-2022

Pinkstertocht 2022

Van 4 t/m 6 juni vindt dit jaar wederom de Pinkstertocht plaats. De Pinkstertocht gaat dit jaar naar de Biesbosch. Meer informatie vind je hier.

27-04-2022

Wedstrijdverslagen en -mogelijkheden

De komende maanden zijn er weer veel leuke wedstrijden. Ook heeft Nautilus (jong en oud) in april aan verschillende wedstrijden meegedaan. Meer informatie vind je hier.

03-04-2022

Nieuwsbrief maart 2022

De nieuwsbrief van januari vind je Nieuwsbrief Nautilus maart 2022.

02-12-2021

Jubileumboek 2011

Een digitale versie van het schitterende jubileumboek van 2011 was al een tijdje zoek. Maar dank zij de inspanningen van Atie van Treuren, Marina van Holst en Repro Van de Kamp beschikken we sinds vandaag weer over een digitale versie van het boek!

26-10-2021

Jaarboek 2020

Het jaarboek 2020 is klaar. Liesbeth, Marieke, Sanne, Jette en Marina hebben er weer een prachtig boek van gemaakt vol met leuke, spannende, mooie, sportieve en bijzondere (roei) verhalen.

Je vindt het jaarboek hier.

27-05-2021

Kleedkamers Rotte

Als de overheid weer toestemt in het gebruik van de kleedkamers op sportaccommodaties is er een ingrijpende wijziging bij Nautilus aan de Rotte. De heren- en dameskleedkamer aan de Rotte zijn omgewisseld. Dus vanuit de soci√ęteit gezien is de 1ste kleedkamer voor heren en de 2de voor dames.

Het bestuur is ingegaan op een verzoek van een lid om de kleedkamers om te wisselen. Er zijn 30% meer vrouwen lid dan mannen en de ‘oude’ herenkleedkamer is een stuk groter dan de ‘oude’ dameskleedkamer. Ooit is deze wisseling ook uitgevoerd aan de OP.

Meer informatie is verkrijgbaar bij Marina van Holst, commissaris gebouwen en terreinen.

26-04-2021

Doop van de Gaper

Op zaterdag 3 april jl. doopte Merijn Brous de Gaper. De Gaper is een A skiff waar drijvers aan bevestigd kunnen worden. Een ideale boot om het skiffen in te leren. Simone van der Tang maakte de eerste tocht. Klik op de namen om de filmpjes te zien.

10-01-2020

Wat is onderkoeling?

Gelukkig mogen we nog skiffen. Van die gelegenheid wordt volop gebruik gemaakt. Skiffeurs moeten zich echter realiseren dat de winterperiode tot gevaarlijke situaties kan leiden. Gelukkig gaat het al jaren goed, maar blijf goed aan je veiligheid denken. Koud weer, koud water en hardere wind zijn geen ideale skiffomstandigheden. Omslaan is levensbedreigend.

Marc Oele, veiligheidscoördinator Rotte, legt op deze pagina uit waar je op moet letten wanneer je onverhoopt toch omslaat.