logo4

Twee locaties

Twee loodsen

Twee rivieren

Welkom op de website van Roeivereniging Nautilus!

RV Nautilus heeft twee locaties. Door die twee locaties (één aan de Nieuwe Maas en één aan de Rotte) kun je bij Nautilus van alle vormen van roeien genieten: Je kunt in slanke, gladde boten de Rotte op, of in bredere wherry’s de Nieuwe Maas op. Op beide locaties kun je alle niveaus beoefenen, zo kun je trainen voor wedstrijden, voor toer- en marathontochten, of recreatief roeien om samen met anderen lekker buiten te zijn en fit te blijven. Ook kun je je via Nautilus inschrijven voor toertochten in de directe omgeving of elders in binnen- en buitenland.

Nautilus heeft ruim 400 leden, variërend in leeftijd van 12 tot 80 jaar. Alle leeftijdscategorieën zijn binnen Nautilus vrijwel even sterk vertegenwoordigd. De zeer actieve jeugdafdeling telt ongeveer 40 roei(st)ers tussen 12-19 jaar.

Nautilus heeft - op de schoonmaak na - geen personeel in dienst. Alles draait om en op de vrijwillige inzet van de leden en Nautilus heeft gelukkig zeer veel actieve leden. Zo is het mogelijk om met elkaar de instructie te verzorgen, de werkplaats te bemannen, de boten te onderhouden, bardiensten te draaien, wedstrijden en toertochten te organiseren, etc.

Lid zijn van Nautilus is dan ook meer dan roeien alleen. Lid zijn van Nautilus is lid zijn van een gezellige, sociale en sportieve vereniging. Een vereniging waarbij je kunt roeien en meer!

lidicon4

activiteiten

nautilus jeugd

 ledensectie

 nieuwsbrieven

instructie

Reserveren