TWEE LOCATIES

TWEE LOODSEN

TWEE RIVIEREN

Welkom op de website van Roeivereniging Nautilus

Maak kennis met onze veelzijdige roeivereniging!

RV Nautilus heeft twee locaties. Door die twee locaties (één aan de Nieuwe Maas en één aan de Rotte) kun je bij Nautilus van alle vormen van roeien genieten: Je kunt in slanke, gladde boten de Rotte op, of in bredere wherry’s de Nieuwe Maas op. Op beide locaties kun je alle niveaus beoefenen, zo kun je trainen voor wedstrijden, voor toer- en marathontochten, of recreatief roeien om samen met anderen lekker buiten te zijn en fit te blijven. Ook kun je je via Nautilus inschrijven voor toertochten in de directe omgeving of elders in binnen- en buitenland.

Nautilus heeft bijna 500 leden, in alle leeftijdscategorieën, van 12 tot 80 jaar. Nautilus heeft een zeer actieve jeugdafdeling die ook activiteiten naast het roeien organiseert, zoals: samen koken op donderdagavond, zomers een roeikamp, Sinterklaas/Kerst Gala, e.d..

Heb je vroeger al eens geroeid? Bij Nautilus maken jaarlijks veel nieuwe leden gebruik van onze speciale zij-instroom: geen wachtlijst, meteen roeien in de boot die bij jouw ervaring past en een persoonlijke aanpak om je snel in een boot en (desgewenst) in een ploeg van jouw niveau te krijgen. En Nautilus heeft een uitgebreide vloot, met veel moderne, snelle boten.

Nautilus heeft - op de schoonmaak na - geen personeel in dienst. Alles draait om en op de vrijwillige inzet van de leden en Nautilus heeft gelukkig zeer veel actieve leden. Zo is het mogelijk om met elkaar de instructie te verzorgen, de werkplaats te bemannen, de boten te onderhouden, bardiensten te draaien, wedstrijden en toertochten te organiseren, etc.

lidicon4

activiteiten

nautilus jeugd

ledensectie

nieuwsbrieven

instructie

Reserveren