Pinkstertocht 2022

Dit jaar gaat de Pinstertocht naar de Biesbosch en overnachten we bij het Stayokay hostel in de Dordrechtse Biesbosch.

Op zaterdag 4 juni roeien we vanaf de OP (vertrektijd: half 7 ’s ochtends in de boot) naar het historische stadscentrum van Dordrecht. We drinken daar koffie om daarna verder te roeien naar de Dordrechtse Biesbosch. Je kunt na de koffie ook een stadswandeling maken of bv een museum te bezoeken (keuze te maken met je eigen boot) om daarna door te roeien naar het hostel.

Zondag is er de mogelijkheid om naar de prachtige Brabantse Biesbosch te roeien om daar de mooie natuur te beleven (met oa. Bevers, vis- en zee arend, reeën enz).

Maandag 6 juni, 2e Pinksterdag, roeien we ‘s middags weer terug naar Rotterdam. De ochtend kan vrij naar keuze worden ingevuld.

In de Stayokay zijn voornamelijk 4-persoonskamers en enkele 2-persoons. Kamperen is ook mogelijk (zeer beberkt!). We gebruiken 2x het diner bij de Stayokay. Uitgaande van 2 overnachtingen in een 4-persoonskamer, inclusief ontbijt, lunchpakket en diner komen de totale kosten op ± € 160 euro. Voor de 1 of 2 persoonskamer komt er een toeslag bij.

Is het voor je te vroeg om ’s ochtend half 7 te vertrekken? Denk dan aan de mogelijkheid om vrijdagavond (17.00) te vertrekken. Dit betekent wel een extra nacht met logies/ontbijt.

Heb je ook zin in zo’n fantastisch weekend, opgeven voor 6 mei kan per e-mail.

Voor meer info: Sofieke, Mieke of Liesbeth.