Lidmaatschap / aanmelding

 
Uniek van het roeien bij Nautilus is dat je kunt roeien op twee locaties. De basisinstructie van Nautilus start aan de Rotte.
 
Aanmelden voor de basisinstructie kan door het Aanmeldingsformulier nieuw lid in te vullen en te verzenden. Met het invullen van het formulier ga je geen betalingsverplichting aan. De betalingsverplichting gaat in op het moment dat je daadwerkelijk met de basisinstructie start. Hier vind je meer informatie over de kosten van het lidmaatschap.

Wil je eerst meer informatie over bijvoorbeeld wachtlijsten, start van de instructie e.d., kijk dan onder de menuitems: "Basisinstructie volwassenen", "Activiteiten/FiftyFit roeien" of "Jeugd". Je kunt ook een mail met je vraag sturen naar 1 van de onderstaande mailadressen:

Jeugdroeien
Basisinstructie voor volwassenen
FiftyFit roeien
Contributie en donaties

Zij-instroom arrangement

Nautilus biedt nieuwe leden met roeiervaring de mogelijkheid om direct te beginnen met roeien. Van alle nieuwe leden heeft ongeveer een kwart al eerder geroeid. Geldt dit ook voor jou en denk je dat je het nog kan? Neem dan contact op met de coƶrdinator Zij-instroom. De coƶrdinator Zij-instroom maakt samen met jou een plan op maat, afgestemd op jouw wensen en ervaring, zodat je zo snel mogelijk kunt roeien op jouw niveau. Hier is geen wachtlijst voor, dus je kunt direct genieten van het moderne materiaal in alle klassen. Kom langs, maak kennis en bevalt het je na de eerste maand niet, dan betaal je alleen het entreegeld.

Opzeggen

Opzeggen doe je door een email te sturen naar de ledenadministratie. Check wel goed dat je tijdig een bevestiging hebt gekregen!
 
Opzeggen dient te gebeuren voor 15 december!