Jeugdactiviteiten

De jeugdcommissie probeert zoveel mogelijk activiteiten te organiseren voor de jeugd. Dit kan gebeuren in de vorm van bijvoorbeeld een jaarlijks roeikamp. Ook wordt er één dag in de week met z'n allen gegeten op de vereniging, de jeugd kookt dan zelf de maaltijden. Naast deze activiteiten zijn er ook jaarlijks terugkerende activiteiten, zoals een roeikamp en een filmavond met pannenkoeken. Ook vieren we gezellig Sinterklaas met de jeugd op de club!

 
R.V. Nautilus heeft ook in 2015 een eigen jeugdwedstrijd georganiseerd, waaraan meerdere jeugd van andere roeiverenigingen aan meededen.

Nautilus 2x tijdens onderlinge jeugdwedstrijd

Jeugdroeikampen

2015

22 en 23 oktober j.l. heeft het jeugdbestuur van Nautilus voor de tweede keer het roeikamp gehouden. De opkomst was goed, met 19 jeugdleden (inclusief het jeugdbestuur) was het gezellig druk en heerste er een goede sfeer. Het programma bestond uit drie keer roeien, waarvan één keer in een acht was. De andere keren mochten ze zelf nummers kiezen waarin ze gingen roeien. Ook hebben we één keer met een motorbootje filmopnames gemaakt van het roeien, zodat er materiaal is om te reflecteren.

 

Wat anders was dan vorig jaar, is dat we niet aan één grote tafel aten, maar dit keer was het avondeten in galavorm opgezet met een lopend buffet.

Acht jeugdroeikamp '15

2014

In 2014 heeft het jeugdbestuur voor het eerst een roeikamp georganiseerd voor de jeugd. Op donderdag was er onder andere de mogelijkheid om in een acht te stappen! In de middag hebben we gecoacht met behulp van video-analyse. In de avond hebben we geprobeerd een film te kijken, maar toen dat door het niet werkende internet en ondanks vele pogingen/ideeën niet lukte, zijn we met z'n allen spelletjes gaan spelen. Op vrijdag was het weer niet super, het regende en het waaide, maar we hebben toch twee wedstrijdjes gehouden van de racebaan tot aan het vlot van Nautilus! Al met al was het een zeer geslaagd kamp en zeker voor herhaling vatbaar!

Roeikamp 2014